The weather changed...

Hej hej!
Det var så skönt att sova ut idag (till halv elva) efter att ha vaknat runt halv sju för att komma till skolan! :) Åkte till stan med mamma idag, gick in på Myrorna och köpte skor, en blus och en klänning. Älskar Myrorna eftersom allt har en personlighet där och man är säker på att ingen kommer ha samma plagg som en! <3
Det är lördag idag, och vad är en lördag utan en film? Vi gick och såg på " Extremt högt och otroligt nära", en av de bästa och mest meningsfulla filmerna jag har sett på länge! Recensionn kommer inom kort! :)
Dagens outfit kommer här med mönster på alla plagg!

Cardigan och kjol - H&M
Strumpbyxor - MQ
Boots - Dr. Martens


På förmiddagen var vädret perfekt, ingen vind och ingen snö, nu har allting vänt...
Kram på er!

Whitney Houston - the greatest voice

Som alla ni säkert har hört är Whitney Houston inte längre bland oss. Den magnifika rösten har tystnat, men den hörs ända bort från den andra sidan. Hon var en kvinna som vann flest musikpriser än någon annan och som utsrålade en väldig passion och stark vilja. Hon var även en kvinna som drogs bort med oroliga vindar de senaste åren, missbruk och onykterhet gjorde inte situationen bättre. Som hon själv sa: "I'm my best friend, but I'm also my greatest enemy"...
I have nothing är lika stark som alla hennes låtar, lyssna, se och hör själva hur rösten ännu återstår i denna värld.
I like being a woman, even in a man's world. After all, men can't wear dresses, but we can wear the pants.
//Whitney Houston


Omtänksam brevvän!

Hej hej!
En torsdag idag, en dag då jag brukar ha ryska. Idag var det som tur var inställt och jag fick åka hem! :):) Väl hemma öppnade jag min mail och där såg jag ett brev från min franska brevvän Jane Alice. Vi ska nämligen åka till Frankrike med skolan i en vecka till våren och ha studentutbyte med en skola i Lille! Är jättetaggad inför det! Ja på tal om mailet. Jag berättade för henne att jag fyllde år den 21:a januari, och vet ni vad hon gjorde då? Hon skickade ett virtuellt vykort till mig! Blev verkligen superglad när jag såg det! Hon skrev: "sorry that it's late, i wish you health, peace and love". Hur kul är inte det!?Har hemkunskapsprov imorrn, gotta go! :)

Stilettklacken i miniformat är tillbaka!

Hej hej!
Dagens shoppingtips kommer i form av lite skotrender inför våren, nämligen stilettpumps i miniformat! Klacken är inte så hög runt 7cm vilket gör dem superbekväma både för shopping på stan och fest. Färg råder det ingen brist på och dessa från H&M finns i ca. 5 olika färger! :)

Pumps, H&M, 199kr.
Det är inte bara hög klack och plattform som gäller,  denna vår handlar om att våga prova något nytt. :)

Kram!


Valentines Day! <3

Hej hej!
Idag är en alldeles särskild dag, en dag som bevisar att kärleken kommer alltid att bestå för all vår framtid, nämligen alla hjärtans dag.
Allt började med att ett par för längesedan ville gifta sig, men i Rom var det förbjudet att gifta sig i kyrkan. Dem hittade en präst vid namn Valentin som gick med på att gifta dem trots att det var dödsstraff på detta.
Vad jag vill säga är att även om er kärlek är förbjuden, olycklig eller lycklig har ni all rätt att visa att ni är värda att bli älskade - för det är alla värda. Även om ni spenderar denna dag men er trogna vän Ben&Jerry eller med eran älskade, försök alltid att minnas att kärleken alltid finns bland oss, ta vara på den så kommer den alltid tillbaks till er.

Wherever you go, go with all your heart
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Onsdag - en pluggdag som spenderas framför datan

Hej hej!
Har haft sex stycken lektioner och när man kommer hem är man inte så sugen på att plugga längre, även om man har mattecheckpoint imorrn och science lab report på fredag... Ska ändå försöka dra mig ifrån dataskärmen, eller bara till ett word dokument med namn "Enzymes Lab Report", och inte hänga på Youtube och drömma bort mig till den värld Elle och Blair Fowler lever i.
Är med och tävlar om att bli årets modebloggare på Nikes fina blogg, gå in och tävla ni med så kanske det blir just du som vinner nåt kul! :)


Jag vill också tacka er alla som fortfarande går in på min blogg trots mina in och utgångar. Hoppas att ni kommer att fortsätta göra det framöver!

Nu, en resa till levern! :)

Karl Lagerfeld för Metro!

Visste att han skulle vara gästredaktör i Februari, men inte vilken dag, så när jag såg dem bekanta glasögonen blev jag tagen direkt - jag skulle bara ha den affischen! Han tecknade den själv, och det är inte varje dag man får en av hans teckningar på ett A2 papper. Nu hänger den på min affisch vägg, uppe i vänstra hörnet, och jag är såå nöjd! :-)


Ha en fortsatt trevlig kväll!


Hello again!

Hej hej allihopa! :)
Som sagt är julen förbi och det nya året 2012 har stigit in genom tröskeln - det har alla märkt, ja alla förutom min blogg då, som stannade upp lite där vid griljeringen av skinkan...
Nu är jag tillbaka igen, som jag har varit många gånger, med nya mål och nya idéer! Framöver kommer bloggen handla om det som jag brinner för och tycker om, och det är inte enbart mode, kan jag säga. Självklart vill jag göra bloggen så intressant som möjligt för er, så det är bara att komma med förslag närsomhelst om saker som jag kan ta upp här i min bloggvärld.
En ny bloggdesign blev det också, stilrenare och mer plats för bilder - me like!
En ny quote of the day kommer komma upp varje dag under headern, det är bara att hålla utkik!
En ny outfit of the day kommer också här!:)

Kappa + Byxor - Myrorna
Tröja - NK/Myrorna
Scarf och basker - H&M
Doctor Martens - yeah, they're Doc's what more do you want? :)

Iphone kameran är inte direkt bäst på att ta bilder, den första var ju inte nån vidare alls... Funderar på att skaffa mig en riktig kamera som jag kan fota kvalité bilder med... Ja, vi får se, älskar ändå Instagram...

Kram, kram!

RSS 2.0