GOD JUL FRÅN MIG TILL DIG!!! :)

Hej hej hej alla kära läsare!
Idag vill jag bara önska er en enda sak, en riktigt riktigt GOD JUL med många presenter och glada överraskningar!
Denna dag ska spenderas med familjen, så jag ska springa iväg till mamma och hjälpa henne att griljera julskinkan. Får se om det blir några fler inlägg idag. Om jag kan ta mig upp ur köksstolen, det vill säga, efter all mat jag kommer proppa i mig! :)Jingle Bells, Jingle Bells, JIIIIINGLE ALL THE WAAAAAAAAAAAY!!!

When I'm making Christmas Cards I listen to this...

Min nya favoritlåt av Muse! :) Lyssna gärna, you won't regret it! Unnatural Selection


Counterbalance this commotion
We're not droplets in the oceeeaaan!


Julrusningen är i full gång!

Hej hej alla läsare!
Är tillbaka från en hetsig dag med mamma i Farsta centrum, vi åkte dit för att handla julmat och mamma skulle köpa några sista julklappar. OMG, när man kom in kände man spänningen och framförallt stressen i luften!!! Alla var på väg nånstans, till butiker och affärer, med ängsliga miner på jakt efter en julkapp. Asså, för mycket rusning, det liknade en stor elefantflock som just har sett vatten under horisonten! Varför ska man stressa och hetsa så MYCKET? Kan man inte bara gå in i en butik, leta reda på något man vill ha i lugn och ro utan att påverka andra kunder som faktiskt är där för att köpa nåt, inte för att gräva i klädhögar?! Man känner ju hur varm man blir av all uppståndelse, och det bara över en julklapp!
Panduro hade lite rea på julpapaper, så jag passade på att köpa några. Ville inte börja handla in massor på "mellandagsreorna" som har börjat redan före jul. Det känns bättre att shoppa efter julen, då alla ser fram emot nyårsfesten och inte är lika stressade längre! :)


Ska gå iväg och dricka julmust! :) Ses senare

Vinröda byxor

Pheeww! Har en halvtimme på mig att lägga upp dagens outfit, annars blir det ju gårdagens!!! Idag var jag och mamma i Heron City och bowlade. Jag slog fyra strike på slutet, första gången för mig! :) Vi gick också in på Ikea, julpyntet såvgs inte till nånstans, har dem gömt det eller? Jag frågade expediten, hon sa att det tydligen var slut... Jag var där för typ tre veckor sedan, de hade knappt nåt julpynt, bara massa pappersfåglar och mjukisbollar, inget intrssant i år alltså.
Tog på mig mina nhya vinröda byxor från Lindex idag, de sitter jättebra och är verkligen nöjd med dem! :) Vad tycker ni, är det snyggt med vinrött på brallerna? :D


Byxor - Lindex
Blus - H&M
Halsband - Pilgrim
Boots - Skopunkten
Hatt - Mammas
(Strumpor - H&M)

Kul att fota för dagens outfit, inte sant!? Oj, oj, sex minuter kvar till att det faktiskt blir dagens!!!
Ha det så bra! Ska kanske göra lite nattliga julkort!


Har reorna redan börjat?

Hej hej!
Det är en sak som jag inte förstår med alla butiker i år. Varje år är det som vanligt mellandagsrea då alla rusar till affärerna för att få tag på det dem vill ha. I år har många affärer redan börjat med deras "största rea nånsin" redan före jul!!! Är inte säker på om det är bra eller dåligt. Å det ena är det bra när man handlar julklappar för då kan man få dem till ett bra pris, men sedan när man är redo och på väg till stan för att shoppa loss inser man ju att allt började innan Kalle Anka kom på tv på julafton och att allt man ville ha är *poff* - borta!
Enligt mig gör butikerna det endast för att tjäna mer pengar redan innan alla rusar till affärerna, de har inget tålamod längre. Pengarna måste komma nu!!!

<---------------MONKI


 <----ASOS

Vad har ni att säga om det, är det bra eller dåligt? Kommentera gärna! :)


Vår fin fina julgran

Hej hej!
Idag blev det julgranspynt- och julkortsdag. Ägnade hela dagen att göra ett julkort som ska skickas till en kompis imorgon, hoppas det kommer fram!:)
Vår julgran i år går i silver, rött, lila och vitt - inget guld som glimmar som sagt. Gillar verkligen att pynta, har pyntat hela granen själv, med det fina pyntet blir dte ju ännu roligare! Vi köpte inga nya kulor i år, IKEA hade det så mycket bättre förra året. I år är det bara pappersfåglar, inte sant? Förra årets kulor och pynt är mycket bättre, gjorda av riktigt glas och ser mycket finare ut. Se själva nedan! :)


Långt men fint inlägg blev det! Hur ser er julgran ut, kommentera nedan! Om ni har en blogg lägg ut bilder, kommer definitivt att kolla! :D

Julklapparna är gömda!

Hej hej!
Har haft det ganska lugnt sedan det senaste inlägget... Shoppat julklappar, köpt en lila manchester kavaj på Myrorna, och lärt mig refrängen på piano av Someone like you. Ibland vill jag uppdatera, men fingrarna skriver bara inte! Jag måste göra nåt åt det, eftersom jag älskar att blogga och skriva av mig, och tack till er alla som läser min blogg, ni motiverar mig att få bloggen ännu bättre! :) <3
Nu när alla julklapparna är på plats på ett hemligt ställe i mitt rum är det en sak som fattas, nämligen julkorten! Älskar att göra dem själv, med egna händer alltså. Främst är det till föräldrarna, men ska kanske skicka en eller två till mina vänner, håll utkik i era brevlådor!!! :P
Här kommer en really awesome song av Muse, Stockholm Syndrome!

Får lägga mig nu för att ha energi till fler inlägg och till många julkort! :)


When lov takes over!

Hej hej allihopa!!!
Har inte bloggat och jag har inga ursäkter att tillgå! Vet inte som hade kommit över mig, men ska försöka att hålla fast vid bloggen så mycket jag kan den närmaste tiden!
Nu äntligen är det jullov, inga läxor och inget plugg (ja, förutom den kära matteläxan!!!) fram tills den 10 januari, hur kul är inte det?!?! Blev jättenöjd med mina betyg, och jag kan lugnt pusta ut efter en mycket händelserik termin. Är lite förkyld just nu med en täppt näsa, hoppas verkligen att det går över till jul!
Det roligaste som har hänt mig hitills är att jag fick svar per e-post från min franska brevvän som vi ska ha en utbytesresa med i maj nästa år! Hennes namn är Jane-Alice, och hon verkar vara jättesnäll! :) Ska försöka skriva till henne på franska idag, Google Translate - here I come! :D
Just det, har inte kollat på dagens avsnitt av julkalendern än, måste göra det. Ha det bra så länge!!! Ses senare!December has arrived

Wow, nu har verkligen december kommit, kanske utan snö men med verkliga hårda vindar! Man vill hellre vara inne än ute, men när man kollar på att vi har fem assessments till nästa vecka vet man inte var man ska ta sig till! :)
Är ganska imponerad av det första avsnittet av årets julkalender "Tjuvarnas jul", bra tema så man vill jättegärna kolla vidare. Öppnade också min första lucka i chokladkalendern, det blev en hästkapplöpare, vet inte vad han och hästen har med julen och göra, annars var chokladen ganska god! :P
Vill lägga till denna låt till inlägget, inget juligt, bara bra.Art is the concrete representation of our most subtle feelings.
//Agnes Martin
RSS 2.0