Monki insektsstrumpor

Å, vad gulliga de här är, de är från Monki och kostar 30kr! :)

Nu blir det lite Franska repetition och sen zzzzzzzz....

Tomorrow is the big day!!!

Ja, imorgon vid 11-12 tiden, vid förmiddagen, gifter sig Prins William och Kate Middleton. Jag personligen tycker att de är ett jättegulligt par som passar in i den brittiska monarkin. Kate Middleton är alldeles bedårande och så charmig, kan inte vänta tills jag får se brudklänningen imorgon. Synd att vi är i skolan vid den tiden imorgon, de kommer säkert ändå visa bröllopet i repris hundra gånger om och om igen! :)
Kates ring är den ring prins Williams mamma, prinsessan Diana, hade när hon gifte sig med prins Charles.
Ni år har William och Kate varit tillsammans, och imorgon får de äntligen varandra på riktigt.











See ya!

The King's Speech

Har nyss kollat på the Kin's Speech, man förstår varför den vann en Oscar! Den var jättebra och filmens budskap, att vara modig och inte ge upp, medges mycket starkt och på ett väldigt bra sätt. Colin Firth är absolut oemotståndlig, han tar sin roll på fullt allvar, något som alla skådespelare borde lära sig att göra!

Jättekul att vi fick ceasar-sallad till lunch idag, äntligen lite variation på torsdagar till skillnad från den vanliga biffen! :)



Vi ses, ska gå och äta prinskorv! :P

Fashion Against Aids

H&M:s Fashion Against Aids kollektion har jag väntat ganska länge på, till och med om jag inget har med aids att göra, tack och lov! :) Jag gillar hur H&M varje år supportar kampen för ett säkrare samhälle, i år är det dessutom en unisex kollektion, alltså att killar och tjejer kan ha samma plagg. Nedan ser ni mina favoriter från kollektionen! T-shirtarna brinner jag mest för! :)


Ett väldigt lämpligt meddelande, bra att den inte skriker "sex" på en gång, 199kr.


Stay safe stay negative, 249kr


Den här är den mest charmiga t-shirten av alla, 99kr! :)

Här är hela kollektionen, några saker är tyvärr redan utsålda, ska åka iväg till Sickla i helgen för att se där.






Några kändisar har medverkat i kampanjen och en av de är Penn Badgley som spelar Dan Humphrey i Gossip Girl, gillar han jättemycket!

 





Njut av bilderna! :) (På Penn Badgley, menar jag :P)

See ya!



Ja, lite tråkigt har jag...eller jag vet inte...

Hej hej!
Vill inte att ni ska påverkas av mitt humör, vill ju blogga. Nu sitter jag och gör matteläxan och lyssnar på Seven Nation Army, Victor och Frendel känner låten väl kan jag bara säga... :)
Det är typ kaos nu, vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, tån gör lite ont så jag vet inte om det blir klackar, plus så är det gympa imorgon. Vill ju ha en klänning, vilka strumpbyxor är frågan sedan, massa med frågetecken alltså!
Ja här är mitt känsloinlägg, de får heta så nu, alltså inlägg utan bilder.

Ses


PS. Ni har tur att jag inte skrev en känslodikt istället! :P


Mer bilder från Nordiska

Skrev ett inlägg men internet krascha när jag var nästan klar, så det här fr bli kort.
Hade mina klackar i skolan för första gången i skolan idag. En skön känsla att vara lite längre än de andra till och med om jag redan är det naturligt. Tack, Johanna, för en så gullig kommentar!
Idag var jag i Haninge centrum med mamma, kom hem var jättetrött halvsov och sen gjorde matteläxan till uppgift 9, orkade inte mer, får göra klart imorgon.
Här får ni mer bilder från Nordiska museet!










Måste gå och lägga mig!!!!!



Annandag påsk

Hej hej!
Påskfirandet, mat-tillagningen och godisätandet har haft mig på avstånd från bloggen. Nu kommer ett inlägg med bilder som en kompensation! :P
I fredags var jag ju som sagt på Nordiska museet, det var jätteintressanta utställningar om svensk folkkonst och annat, även om det inte låter så. Gillar alltid stämningen på museer, historia möter nutid - känslan...
Här nedan kommer bilder från fredagen, både på mig och utställningarna! :)


Personerna på bilden ät bara förbipasserande...











Mer bilder från utställningen kommer imorgon! :)





Klänning - Beyond Retro (Vintage)
Hatt - H&M

Kämpa in i det sista nu, allihopa, för snart är det looov!

Ha det bra imorgon!

Snyggt armband

Det här armbandet är på rea just nu på hm.com, kostar otroliga 40kr!!!

Armband - Silver
Ska plugga åttans matte från åttans mattebok som jag låna på bibblan, ganska kul faktiskt! :)

Ni vet att vi ses!

Just throw the stone...

Ghadia vet vad rubriken handlar om, var hos henne idag. Det var verkligen jätteroligt, såg på Vampire Diaries, hoppade studsmatta och lekte som små barn i lekparken! Inga bilder, man glömmer att ta dem när man har så roligt! :)
Imorgon ska jag till Nordiska museet på en utställning, försöker få fram en outfit bild till er med. :) :)
Super"hilarious" stenbild jag hitta:



Vi ses!

Ny låt av Muse som jag upptäckte idag

Denna låt av Muse fick jag höra för första gången idag, den heter Supermassive Black Hole. Å, nu kom jag på var jag hört den förut, det var i den första Twilightfilmen typ när de spela baseball. Det var kanske inte första gången, här är den så ni får höra, ni kanske också känner igen denna braiga låt!
Klicka på länken, ingen inbäddningskod på begäran av uppläggaren! :(

http://www.youtube.com/watch?v=8tugqHunwDA

See ya!

Bowling på skärtorsdag

Som sagt var jag på bowling i Heron City med mamma idag. Det var jätte, jättekul!!! I början vann mamma över mig men efter ca.20min(!!!) tog jag igen, till slut vann mamma i alla fall. De hade höjt priset från 230 till 360kr för att det var påsklov, de gick nog lite överstyr, tycker jag. Några bilder kommer här:


Ser ut att vara tomt men det var väldigt mycket folk där, vår bana är den längst till vänster, nr 18.


Klotet som jag körde med.


Regnbåge...De gröna ser ju ut som vattenmeloner! :)

Imorgon åker jag till Ghadia, hoppas på att få hoppa studsmatta för första gången det här året! ;)

Seeeees!

The voyage of the dawn treader

Hej hej!
Igår kollade jag på den tredje Narnia filmen "The voyage of the dawn treader", jag har verkligen glömt hur mycket jag gillade Narnia, satt bara och grät de sista femton minutrarna av filmen. Förr hade jag till och med en poster på Narnia i mitt rum, tog bort den och funderar på att sätta upp den igen! :)
Ni sitter jag här och skriver medans min sötis ligger och sover över datan, bra att han inte blockar hela tangentbordet i varje fall!
Vid fyra ska jag bowla i Heron City, kommer säkert vinna över mamma, men man vet aldrig... :P





Vi ses!

Jango funkar igen! :)

Jippieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :) Jango har börjat funka igen, nu blir läxorna roligare att göra medans man lyssnar på musik. Just nu lyssnar jag på denna låt:



Inte så ny, men ganska bra, man får ju en "feeling"...
Idag ska jag nog åka till Handen Biblioteket, måste lämna en bok som är typ en och en halv månad försenad och jag har inte ens läst den!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihooooooooooooooooooooooooooooooo!

Styled by Rachel Zoe

Lindex har släppt sin "kollektion" som är ett samarbete med stjärn-stylisten Rachel Zoe. Här har ni mina favvisar:


Klänning 399kr, skönt korallfärgad.


Gullig top, gillar att det är inte blommönster på hela. 199kr.


Coola blomshorts, 199kr.


Söta ringar, har dem själv, på rea just nu, annars 60kr.


Bekväma (har inte provat, vill gärna) espadriller, 199kr.

Skypar med Ghadia just nu! :)

Se y'all!!

Gossip Girl tillbaka och potatispajer!

Hej hej!!
Efter en ganska lång paus har Gossip Girl avsnitt 18 kommit. Alltid, efter varje avsnitt vill man se mer och mer, dyka in i deras glamourösa liv och just vara. Alla kläder, människor (skådespelare, rättare sagt)... Har till och med Leighton Meester, hon som spelar Blair Waldorf som bakgrundsbild! :P Man måste fortfarande komma tillbaka till verkligheten, som är i mitt fall minst lika händelserik! :)
Idag bakade jag ostfyllda potatispajer till lunch, det blev jättegott och väldigt mättande. Ett mycket bra recept tycker jag, även om den är tagen från Barnens kokbok!!!





Ha det bra!

Jumping Jack Flash-Calle Kristiansson

Superbra låt, bättre än originalet. Calle borde ha vunnit idol!!!!!!!



Inte så bra kvalitet på videon men det är sången som räknas.

Ses

Ganska lite pannkakor

Höll på med pannkakssmeten ganska länge, blev ändå typ fem normala pannkakor... :P :) Åt dem med ett stekt ägg, det är verkligen gott! Man ska doppa pannkakan i äggulan och sedan när det inte finns någon "flytande" äggula kvar äter man upp hela ägget. Jag har ätit pannkakor på så sätt sedan...........typ när jag var fem. Mamma har ätit så, samma med mormor, det går i släkten, inte så vanligt att en sån sak gör det. :) :D
Nu får det bli Sveriges mästerkock på tv4play. Lite för soligt för mig idag, jag ville ju ha vår, man får som man får. Inget klagande! :)

See ya!

Clean up a bit, will you?

Hej hej!
Igår var det första gången jag provade att gå med mina klackar på stan. Det var jättekul! Kände mig lite längre än vanligt, var nästan längre än mamma. Allt gick bra, ramlade inte en enda gång!!! :) Självklart kändes det lite i fötterna efter ung. tre och en halvtimma bara gående, plus så var det min första gång. Vill gärna fortsätta att bära mina "first time heels" och bara förbättra och förbättra min walk. :) :) :)
Gick in på H&M också, provade lite kläder där, gud vad det är smutsigt. Överallt ligger det typ dammråttor och massa med hårbollar. Städar dem aldrig där eller? Kan man inte bara ta en sopborste och sopa undan lite, är det så svårt?! Det blir ju mycket trevligare för kunderna och man kommer vilja återvända till butiken fler gånger.
Från H&M fick jag en beige trenchcoat av mamma, den är ganska stor och har fladdermusliknande armar, ärmen och själva huvuddelen går ihop, svårt att förklara. Fick en skjorta från Monki med, en blå med stora rutor.
Var jätte sugen på godis, köpte ca. 350g godis och åt upp alltihop under gårdagen, man kan bara inte låta bli... :)
Lite bilder kommer här.











Dricker te med en tosca-bulle nu, mmm, va gott! :P
Tror jag stannar hemma idag, vill göra en hemlig grej.
Ghadia, vi kan väl hitta på nåt under veckan, kanske gå på bio eller göra nåt annat kul, vad tycker du?

Ha det bra!

Kvällens shoppingtips

Kommer med shoppingtips lite senare än vanligt idag, det är lov, man har så mycket att göra på dagen... :)
Dessa skor från Weekday står för shoppingtipset idag! Kostar 500kr.

Dagens sista inlägg, kommer att kolla på TV resten av kvällen.

Ses imorgon

En grå påfågelfjäder

Åker iväg till Farsta centrum för att lämna tillbaka en bok på biblioteket. Möter mamma där också. Idag blev det en grå påfegelfjäder som igår! :)







T-Shirt - Esprit
Byxor - H&M
Strumpor - H&M
Skor - Monki

Det var knepigt att få till bilden, blev lite snett, det viktigaste är att man ser allt ialla fall! :)

Vi ses!

Ny bloggdesign, vad tycks?

Har fixat en ny somrig bloggdesign, suttit och jobbat med den hela dagen. Själva designen, alltså headern och bakgrunden har jag tagit från http://www.designandmakeup.se, tack Elin för att jag fick använda den!!! Jag har faktiskt letat efter en ny design i typ två månader, och nu har jag hittat den rätta! Tycker ni att den är bar eller ska jag fortsätta leta? :) :P

Ha det superbra!

Rollin in the deep

Hej hej!
Äntligen är det Påsklov och man kan pusta ut från allt hårt jobb med studierna! :)
Igår var det Talangjakt i skolan, vinnarna var en tjejgrupp från åttan som sjöng den här underbara låten:


Idag ska jag mest kolla på film och slappa lite, har lite planering som jag vill utföra under lovet för att inte bara sitta still. Vill kanske börja med Scrapbooking igen, allt skoljobb har distraherat mig fån det. Kommer också blogga så mycket som möjligt, inte varje timme kanske men så mycket jag kan! :) :)

Ha det bra!


Jango funkar inte

Här sitter jag och gör matteläxan utan nån musik som jag brukar ha vanligtvis, min favvo sajt jango.com funkar inte. Det är tydligen nån error...Orkar inte lyssna på musik från själva datan, samma låtar om och om igen, liksom. Hoppas den funkar snart, har till och med skickat mail till dem, chattat med deras kundsupport också, han sa att han satt där och lyssnade och allting funkade som det ska. Gud vad orättvist, vill också ha musik!!! :)
Det är bara vänta och se...



Har också kollat på Martons(en kille i min klass) "The Shorty Show", superrolig, har även lämnat en kommentar. Kolla själva, får ni se!


Vi ses!

My favourites from the Conscious Collection

Idag har H&M:s Conscious Collection släppts i alla butiker och på deras hemsida. Här kommer mina personliga favoriter från den medvetna kollektionen!



En vit kavaj är vårens kavajtrend, denna får du för 399kr.


Klänning med dekorativa stenar vid urringningen för bara 199kr!


Topp i ekologisk bomull för 199kr.


Min absoluta favorit ur kollektionen, vita högmidje-shorts för 249kr!

För att se hela kollektionen tryck här!



Vilket plagg är er favorit?
Vi ses! :)

Owl motif(ve)

Hej hej!
Trodde min kamera har börjat funka på heltid men nej, den stängs av precis när man vill fota den perfekta bilden. Det blev några bilder ialla fall, den stängdes av när jag skulle ta en helkroppsbild, här får ni dem:

Mina lila leggings och oranga strumpor från H&M. :) Skor från ParkWest


Uggle motivet på tunikan, tunikan kommer från Lindex.

Idag var det gympa, med mr.P som tränade oss som slavar istället för Volleyboll som vi bara körde i typ 25min!
Lunchen var god fast jag ville ha en lite annorlunda fyllning i tortellinin, kanske köttfärs eller något. Imorgon blir det talangjakt här på vår skola, jag och Ghadia kommer vara där och hjälpa till behind the stage, kommer bli superkul! :)
Mina favoriter från the Conscious Collection kommer senare i kväll efter att jag har druckit te och sett klart på TopModel.
See ya!

Polismyndigheten

Hej hej!
Idag var det en kort dag i skolan och inget hemspråk för en gångs skull! :) Till lunch var det biff, den här gången var den ganska god faktiskt. Efter skolan åkte jag till Polismyndigheten i stan för att fotas för mitt pass, det var kul, man skulle också pressa sina pekfingrar så att de skulle ha ens fingeravtryck i sina databaser. Om fem dagar kommer jag få ett nytt svenskt pass! :) Längtar för att få se den!

Min mobilkamera funkar igen och ska försöka (om jag inte glömmer) lägga upp dagens outfit imorgon! :)
Dagens shoppingtips är den här gulliga västen från H&M:s nya "The Conscious Collection", bara 100kr!

Imorgon får ni också se mina favoriter från kollektionen.
Vi ses!
//Marta

Boom!

Hej allihopa!
Har tyvärr en dålig nyhet att meddela er. I dag, ungefär vid kl. 18 sprängdes en bomb fylld med spikar och skruvar i den vitryska tunnelbanan i min hemstad,och Vitrysslands huvudstad Minsk. Var såklart väldigt orolig när jag hörde nyheten av pappa, jag har ju släktingar där och vi väntade på att de skulle bli online på Skype så vi kunde få kontakt. Som tur var blev ingen av mina släktingar skadad, min kusin skulle precis åka in till stan men hans kompisar övertalade honom att inte åka, de orkade inte helt enkelt, och min kusin stannade hemma. TUR DET!!! Ungefär 100 människor är skadade och det uppges vara 11 döda. Jag vill bara säga att det som hände i Vitryssland kan hända överallt, det är första gången det händer i mitt hemland, och det är bäst att det inte blir första gången i något annat.
Morgondagen firas som "rymdfärdens dag" i Ryssland och Vitryssland, det var den 12 april 1961(?) som Jurij Gagarin utförde den första rymdfärden i hela världen. Jag vill hedra morgon dagen inte bara för hans enorma insats utan också för de människor som drabbades av den hemska olyckan i tunnelbanan. Låt det aldrig mer bli så i världen!



Done, but still going on

Hej hej!
Har varit en "busy week" kan man väl säga utan nån update de senaste två dagarna. Kändes så skönt när man såg i kalendern att man var klar med alla skoluppgifter, men när man bläddrade till nästa vecka såg man: SO-måndag. Ja, man får väl göra det bästa man kan och hinna klart det tills på måndag, brukar gå bra för mig på sådana saker, bara att jobba på. Presenationerna som vi hade i fredags gick jättebra, by the way.
Efter skolan åkte jag och Ghadia till stan och shoppade. Inga bilder på det tyvärr, min mobilkamera är helt paj. Köpte en jeansklänning i Gina Tricot för 50kr och en tunika med en vallmo blomma på för samma pris på H&M, en superbra deal!
Dagens shoppingtips är denna färgglada blus från H&M, på rea just nu och kostar 129kr.
Blus - Flerfärgad
Idag var jag i Farsta centrum, köpte en jättefin sjal/scarf i H&M i liknande mönster som på blusen.

Ha det bra, vi ses!

Update: klar med HomeEc

Sa ju att jag skulle uppdatera när jag blev klar med Hemkunskapen, prick klockan tolv! :)
Det här är vad jag skrev om


Gissa vad det är! (Inte så svårt) :)
Vi ses!

House s07e15

Snyft, snyft, säger inget mer än att jag grät när avsnittet var över, om ni är intresserade, börja kolla!!!
Plugg, plugg och åter plugg blir det just nu, hemkunskap och matteläxa.
Dagens shopping tips är en cool mocka top som finns i gult och i den vanliga mockafärgen kan man säga.
Image 1 of ASOS PREMIUM Suede Crop Top
Mocka top, ca 470kr på Asos.

Uppdaterar när jag är klar med min Hemkunskaps presentation så får ni se hur lång tid det tog. :)
Vi ses(på natten)!

Vem ska jag bli?

Hej hej!
Idag hade vi en jätteintressant Science(NO) lektion om hur lungorna fungerar och hur rökning påverkar deras funktion. Jag har märkt att jag börjar intressera mig mer och mer för medicin och allt det där. Kanske spelar House en roll i detta, och jag vet att alla läkare är inte som dem i House men det har fått mig att fundera på vem jag egentligen vill bli i framtiden. Skrivandet har alltid varit min passion och jag vill inte släppa det, man kanske kan kombinera medicin med skrivandet, typ jobba på "Illustrerat vetenskap" eller så, vet inte riktigt själv.
Kameran på telefonen funkar fortfarande inte, det blir ingen dagens outfit tills den funkar igen eller jag får en ny mobil. En sak till, jag har upptäckt att massa med konstiga meddelanden sänds från mitt e-post konto till alla mina kontakter!!! När jag går ingen i skickade meddelanden står det ingen uppgift om att jag har skickat dem men de har ändå skickats på ett eller annat sätt! Är det nån som hackar mitt konto, jag vet verkligen inte vad jag borde göra, nån som har upplevt nåt sånt förut? :(
Nu blir det det vanliga, te och House.
Bye, vi ses! :)


I agree with Johanna

Precis som Johanna har skrivet på hennes blogg så orkar jag inte heller med pluggandet och studierna. Försöker att bli bättre på att planera och göra uppgifter ganska långt långt före inlämningsdagen men det är inte alltid det funkar. Här kommer dagens shoppingtips från Monki.

Tröja, Monki, 200kr

Som ni kanske vet så blir det plugg nu.
Vi ses!

Mr.Flynn är så snäll!!!

Hej hej allihopa! :)
Den här dagen kan mest beskrivas som en pluggdag då jag och Ghadia stannade kvar i ung. 3 timmar (!!!!!) i skolan för att göra klart vår bridge design. Ja kan meddela att vi inte är klara än men mr Flynn gick in till oss i quiet study room och sa att vi kunde få tills på fredag på oss för att vi jobbade så hårt! Tack, tack, världens snällaste mr.Flynn!!! :D:):D
Till lunch åt vi "Flygande Jakob", alltså gårdagens vattniga kyckling insmetat i apelsin och curry sås. Vet inte om de har tappat sin kreativitet eller känsla för mat men det känns som om maten blir mer enformigare för varje dag som går...
Vet att många av er vill att jag ska lägga upp dagens outfit. Tyvärr kan jag inte göra det, inte just nu ialla fall. Försökte fota typ hundra gånger med mobilkameran, samma meddelande upprepas om och om igen: "Försök igen!". Vanliga kameran funkar inte heller så bra, försöker att fixa problemet så snabbt det bara går. :)
Johanna Sä, om du läser det här kan du vara snäll och skicka några bilder från klassutflykten till mr.Larsson? Han behöver det för skolans hemsida.
Långt inlägg, ändå bra att ha nåt att skriva om. :) Dagens shoppingtips kommer upp senare.


OBS. Det här är inte vår bridge design på bilden. :P

Vi ses!

Dagens shoppingtips är...

De här coola Prada inspirerade leggins från TopShop, de kan liva upp ens outfit med en gång!

Banana Print Leggings
Leggings, TopShop, ca.200kr.

Blir svenska nu. :):(
Vi ses

En halvutflykt

Hej hej!
Idag vaknade jag som jag trodde försent, hann ialla fall till skolan men inte med frukost. :(
Klassen skulle till Livrustkammaren idag, the utflykt of the year... När vi kom dit fick vi en guidad visning i ung. 1 timme, tog våra kläder ur 1kr skåpen och åkte hem. Wow, vilken händelserik upplevelse! Man fick ju inte ens all info man behövde. Om skolan ska satsa på utflykter får det då bli heldagsutflykter eller utflykter till roligare platser!
Hela veckan är fylld med uppgifter och läxor, man måste klara sig genom läx-djungeln på något sätt, det sättet är att plugga men vem vill göra det hela veckan?! Det enda jag ser fram emot är helgen då jag och Ghadia ska till stan och shoppa! :)
Nu sitter jag här på sängen, har druckit te och ska move on med mina två presentationer, hemkunskap och svenska. Vill hellre sitta här lite längre och se på ett House avsnitt till.
Spelar lite på pianot för att bättra på humöret! :)
Vi ses

The best thing ever: Monki Sale!!!

Oh my god! Brukar inte uttrycka mig så här på bloggen men nu måste man ändå få säga det!
Kolla bara på det här:

Ghadia, vi bara måste dit i helgen!!! :):):)


Var på Ikea igår

Hej hej!
Ingen update igår för att jag var på Ikea hela dagen med mamma. Vi köpte fejk-blommor och massa annat som man brukar köpa på Ikea bara för att, liksom. :) Kul att de också har ett café där allt kostar bara 5kr styck, det enda dåliga är att det ligger på "barnvåningen", barnskrik är inte det bästa...
Har pluggat lite franska, vet att jag måste göra Home-ec och svenska också men man har inget ork, det är ju helg!!! Kan inte lärarna tänka så också! :)
Imorgon blir det utflykt med klassen till Livrustkammaren i Gamla stan. Kul, men tråkigt eftersom vi är bara där i två timmar och sedan ska komma tillbaka till skolan och ha värsta franska provet också!!! Vill ha en heldag på Gamla stan med Ben&Jerry's pch allt inte bara "Det här är Gustav den andra Adolf, nu ska ni gå hem".
Dagens shoppingtips:

Söt sommarklänning, H&M, 249kr.

Vi ses!


Talang på TV4Play

Hej hej!
Äntligen fredag, som jag säkert säger nästan varje fredag! :)
Efter skolan åkte jag och mamma in till stan och Åhléns City, köpte en mintgrön ögonskugga och häftiga örhängen. På bilden nedan ser ni också rouge från Lumene och örhängen från S.I.X (tror att det heter så) från förra helgen.


Nu är det erbjudande på IsaDora ögonskuggur och massa annat smink på Åhléns fram till söndag, kan vara längre... :)
Nu ska det bli säsongens första avsnitt av Talang på Tv4Play!
Dagens shoppingtips är 4-pack örhängerna som jag köpte i H&M för 50kr, finns andra typer också. Gillar Montazami tofsarna. :)
Vi ses!


RSS 2.0