Elle and Blair Fowler

Hej hej!
Har haft ont i vänstra benet hela dagen efter skolan idag, ville vila så ingen tidig bloggupdatering blir det. :) Första dan i skolan har varit rätt hektiskt men ändå intressant, se nya lärare och förbereda oss inför ett nytt spännande år!
Nu till en helt annan sak. Jag vill berätta för er om Elle och Blair Fowler, jag tror inte nån känner igen de vi namn men kanske vid deras extremt bra makeup videos. Elle och Blair är systrar (Elle är äldre), och båda har stort passion och en väldig intresse för makeup och mode. Det var Elle som började att lägga upp så kallade "make-up tutorials" där hon visade helt enkelt hur hon gjorde sina olika looks. Efter ett tag hängde Blair på.
Man lär sig sååååå mycket av dem och det är bara härligt att se och höra de prata just till dig genom kameran. Alla makeup intresserade tjejer borde kolla på deras videos för de är bara bäst på allt som har med det att göra. Om ni nu ska kolla, börja från början då Elle eller Blair började och fortsätt framåt, det är verkligen kul att se hur deras stil och personlighet utvecklas. Ni behöver självklart inte se alla 200 eller mer videos som de har gjort, välj det ni behöver och ni kommer bli uppmuntrade till att alltid se bra ut direkt.
Det känns att de peppar tjejer till att inte ligga där och inte bry sig om sin hälsa eller utseende, jag vet att inte alla gillar smink och så, men de hjälper till att få tjejer på benen igen. Värt att kolla!

Elle Fowler: http://www.youtube.com/user/AllThatGlitters21 
Blair Fowler: http://www.youtube.com/user/juicystar07 


Elle är blondin och Blair är brunett. Klicka på länkarna ovanför för att komma till deras Youtube sida! :)

Vi ses!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du har en väldigt personlig stil vilket jag tycker är väldigt coolt.Ville också påminna dig om att gå in på min blogg och rösta vilken kvällsoutfit du tycker är snyggast.Kram!

2011-08-18 @ 19:18:15
URL: http://hannadahl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0