Outfits from last and this week

Hej hej!
Tog en lite kortare joggingtur idag, kände inte för att jogga ihjäl mig direkt.
Inte så rolig dag idag eftersom vår klass fick veta att vår favoritlärare kommer sluta, mr.Flynn, 7smart will always miss you!!! Imorgon blir det teaparty, man ska ha med sig en tekopp, mr. Flynn fixar teet, oooosome, som mr. Flynn säger! :) Kommer ha min jeansklänning på mig imorgon, vet bara inte vilka skor...
Här kommer mina outfits från förra veckan och idag!

Klänning, skor och halsband - H&M




Skjorta, leggins - Monki
Halsband - H&M





Dagens outfit
Kofta, shorts och espadrillos - H&M
Örhängen - Lindex
Väska - Vintage från nån gammal väskbutik :)

Ska gå in på hm.com och kolla på deras nya rea!
Vi ses!

Express, shape of my heart...

Hej hej!
Mår inte så bra nu så ligger i sängen och lyssnar på musik i smyg från mina föräldrar, det är ju 00.03 trots allt.
Imorgon, eller rätatre sagt idag är det tisdag, en dag då jag inte kommer göra något särskilt efter skolan. Vill verkligen slappa i soffan och kolla på rysk tv. :) :)
Kommer också lägga upp lite outfit bilder från förra veckan...
Å, just det, ville bara påpeka en sak som är värdig att tas upp i min blogg. :P SH hade en jättecool T-shirt på sig igår. Den var typ lila och batikmönstrad, får se om jag hittar en bild på google...

Ungefär så var mönstret! :) Fint va?

I must be strong and carry on, cause I know I don't belong, here in heaven... (Tears in heaven, Eric Clapton)

Ses, ja ni vet,lite senare!

Söta bilder från gårdagens Metro

Såg ni Metro igår, märkte ni bilderna? Den upplagan var som gjord för mig! Fanns två saker som jag gillar extra mycket, ugglor och Jedward! Se, det är inte bara jag som gillar dem! :):):)




Åt Pepperoni pizza till middag idag, är ensam hemma. Sitter nu och kollar på rysk tv med Boris sovande bredvid mig på soffan. Han sov sen jag kom hem, sömntuta, det är bara det man kan kalla honom! :)
Tänkte kolla lite på sommarresor till Turkiet och Spanien, Gran Caniria m.m.

Ses senare!!!

Cooper test - 15min 37s

Hej hej!
Under mitt lilla blogguppehåll har det hänt ganska många saker. Den största ändringen för mig är nog att jag gick och klippte av 25cm av mitt hår!!! Klippte kort page i Klippoteket i Farsta centrum hos en jättetrevlig tjej. Vill ni se hur jag ser ut om ni inte redan har sett mig någonstans? Ja, här får ni! :) :P :)



Å en till bild............nä, jag bara skoja!
Idag hade vi Coopertest på idrotten, man ska alltså springa 2.4km på max 20min. Jag har inte sprungit några springtest i skolan pga min höft på ett år och när jag nu har börjat jogga ville jag testa hur det skulle kännas om jag sprang Coopertestet. Det gick jättebra, verkligen inte så som förväntat! Man ska springa 2.5 varv runt Gubbängsfältet, första varvet sprang jag på 8.50 och andra på 6.47, kände inte ens att jag ökade takten bara att det blev lättare att springa mot slutet! :)
Ska visa er vad jag har tänkt köpa till mamma i morsdag present. Det är ett halsband från Lindex med ett urgulligt hjärta och pyttesmå vingar.

Tänker också på att köpa blommor, problemer är att jag inte vet om jag ska köpa rosor eller tulpaner...Ja, nu vet jag, jag ska försöka hitta några likanande blommor som liknar det på halsbandet, ja det blir ju superbra!!!

Mer inlägg framåt kvällen!
Ha det jättebra! :)

Jedward - coolingarna!

Hej hej!
Har suttit klistrad framför tv:n hela dagen och kollat på ryska kanaler, väldigt intressant, minsann!
Början på veckan idag, lite seg start med SO-prov och allt, som inte gick så dåligt, må jag säga, ser fram emot resten av veckan som jag känner på mig blir mer händelserik.
Bilden av Jedward killarna som jag skrev om igår ville jag ju visa er. Hur coola är dem inte på denna bild, ha?

Den är inte tillräckligt stor för att vara en bakrundsbild för min data... :( Måste leta mer... :) När man kollar på bilden gissar man vem som är John och vem som är Edward. Jag antar att John är den mer allvarliga med kameran och Edward är den med det mystiska "Mona Lisa" leendet.
Ja, här fick ni en liten bildanalys!

Ha det super!

Tror jag river ut

Pluggat och joggat, så har min dag varit idag. Ätit glass med chokladströssel har jag också gjort! :) :P
Ville visa er en bild från ELLE UK, Aprilnumret. Det är en reklamaffisch för Valentino. Tror faktiskt att det är modellen Freja Beha på bilden, är inte riktigt säker...Jag gillar den så mycket att jag vill nu bara riva ut den och sätta up den på min vägg bredvid min Harry Potter poster. Ni kanske inte tycker att det något märkvärdigt med den, älskar den ändå. På något sätt stärker den min självkänsla och tron på mig själv. Bilden påminner om mitt inre jag som jag ser när jag kollar på den här bilden. Kommentera gärna och skriv era åsikter! :)

Imorgon är det SO-prov som sagt, tänker nu för fullt vad VG och MVG-frågorna kommer bli. Tänker också på vad jag ska ha på mig imorgon, vädret säger att det kommer bli regn, så min nya långklänning blir det tyvärr inte. :(
Kommande veckan ser jag ganska fram emot. Det blir frisören för mig under veckan, har inte bestämt dag än men frisyr är jag säker på - kort page blir det. Inte för kort, till mitten av halsen ungefär - kort där bak och längre fram mot ansiktet, om man nu ska beskriva det. :) Tycker att det ska bli roligt att ändra mig lite, jag går efter känsla och min fas i livet. Mitt hår är inte detsamma som mode för mig, när man ibland blir dragen in i specifika trender trots sin egen stil. Håret kan jag bestämma över fritt, vill jag ha kort även om det "gäller" att ha långt och vågigt i sommar, då klipper jag!
Mors dag blir det på söndag också, visar er senare under veckan vad jag har tänkt att köpa till min underbara mamma. Tänker på att köpa blommor med, liksom förra året. Mammor blir aldrig besvikna på en bukett rosor eller tulpaner! Det kan jag lova er!
Oj, nu är klockan 23:18...Måste gå och lägga mig, men innnan dess ska jag ta upp med min Sherlock Holmes läsning. Har läst klart första delen av "A study in scarlet", fortsätter med andra delen i sängs.
Å, en sak till, har hittat en bra bild på Jedward som jag visar er imorgon. Jag vet, jag vet...man kan bara inte låta bli att sitta framför datorn i en halvtimma och leta efter den perfekta bakrundsbilden med läppstift killarna på!

Ha det bra!!!

Korallnaglar

Hej hej!
Här sitter jag och försöker skriva ett inlägg medans min katt återigen vill lägga sig och sova på min dator. Han viftar supermycket med svansen så att allt hår bara flyger upp  och täcker hela skrivbordet och mig. :)
Idag är det som sagt en pluggdag, SO prov imorgon... :( :( Jag tar också en joggingtur vid sjön framåt kvällen så att jag bara släpper all oro, det blir nog bättre då! :)
Ville visa vilken färg på naglarna jag har just nu. Det här nagellacket från Depend fick jag av Ghadia i födelsedagspresent i januari. Passar jättebra nu till sommar om man vill fräscha upp sina naglar. Vet inte vilket nummer det är på lacket, etiketten har suddats ut. Tror ändå att man kan hitta det i butiken utan problem!

Får väl öppna Geografi boken och börja läsa!

Vi ses!

Färgglad påse!

Kul att Gina Tricot satsar på mer roliga påsar än deras vanliga svartvita. Man blir ju direkt gladare av att bara var där och shoppa kläderna och sedan ta hemdem i en sån snygg kasse! Kolla in själva, vad tycker ni?



Köpte en klänning där, by the way.
Nu måste jag snart gå och lägga mig, har inte läst ett enda dugg SO idag, får plugga stenhårt imorgon...
En sista fråga: Är det nån som vet när Vampire Diaries nya säsong kommer börja sändas igen? Jag menar tredje säsongen. Kommentera gärna!

God natt!

Outfit of the day!+Yesterday(a bit)

Hoppas att man kan ladda upp mina bilder nu...Ja det kan man, vet att kvaliten suger, får väl ta kort från mobilen nästa gång. Det här är taget från webbkameran.




T-Shirt - H&M
Kjol - H&M
Strumpbyxor - H&M
Halsband - Pilgrim

Ska gå och göra te åt mig och mamma nu. Mysigt att dricka te sent på kvällen, tycker jag!

SES!


Pirates of the Carribean on Stranger Tides

Är lite trött efter allt roligt idag. Har ju gått och kollat på Pirates of the Carribean on Stranger Tides med Johnny Depp som captain Jack Sparrow. Den var inte dålig och inte bäst heller. Musiken som är välkänd lyfter upp filmen och gör den mer spännande. Skådespelarna spelade bra trots alla åren de har haft sina roller. Penelope Cruz passade in i filmen jättebra och man trivdes med hennes sällskap så mycket som själva Jack...
Vi har ju SO prov på måndag, helt sjukt, jag kan bara inte förstå det! Vi får typ bara helgen på oss att träna eftersom vi koncentrerade oss på Science hela veckan. Man får helt enkelt göra sitt bästa och öppna boken och börja läsa...Ja, det får man göra, but not now. Ska gå och äta middag som består av potatis-rösti.Outfitbild från dagen kommer senare eftersom det går typ inte att ladda upp bilder för mig just nu! :)



Ha det super!

Äntligen alla tillsammans!

Hej hej!
Science provet är över och nu när jag såg resultatet på school soft blev jag ännu gladare, fick MVG!!!!!! :)
Nike, din fest som var igår var jätterolig och bara super!! Kul att alla tjejerna var tillsammans och fick prata ut. Plus, tack så mycket Johanna.So att jag fick sjuss hem, dina föräldrar är jättesnälla!
Här kommer lite bilder från festen!



Lilla Emily fick plats i den stora låda med papper som Alice och Nathalie hämtade som falsk present! :)



Alla var lika spända på presenterna som födelsedagsbarnet, Nike!


Alla ville förstås ta kort! Här är Ofelia med sin snygga systemkamera


Nike ville också får plats i lådan men tillslut fick vi alla dra henne upp ur den! :D


Johanna...


...och jag! :)

Måste fixa mig, ska på bio och se Pirates of the Carribean, är jättespänd!

Ha det bra!

Grattis Nike!

Hej hej!
Först och främst, grattis Nike på din födelsedag idag!!! Kommer bli jättekul på din fest imorgon!!! :):)
Idag hade vi matteprov som jag är ganska säker på att jag klarade utan några fel, gick typ igenom alla mina svar tio gånger, man vill ju vara säker, sista mattegrejen vi gör för året! Brännboll på idrotten idag och orientering igår, jätteroligt med båda två, tycker jag. Slog mitt förra rekord på 43 min, det här året blev det 39 min, med svårare bana också. Hade ont i knäna och i höften, ansträngt mig för mycket och inte stretchat innan, det var det som var mitt misstag, så jag bara la mig på sängen och somnade när jag kom hem igår...
Ja, nu hör jag den där ryssen som bor i huset framför mig komma med sin bil. Man hör direkt att det är han eftersom han har typ musik(rysk också) på högsta volym när han åker förbi. Lite pinsamt för mig och sitta här och lyssna på töntiga ryska rap-låtar!:P
Imorgon är det SCIENCE TEST!!! Omg!!! Nä, jag skoja bara, det är inte så himla jobbigt, bara att det är liksom sista "assesment"(betygsatta uppgiften) som vi gör i år. Påverkar betyget jättemycket... Efter att jag har sett klart på finalen av Americas Next Top Model och druckit en kopp te så kommer jag att repetera alla grejer som jag inte har gjort hitills, har delat upp det i tre delar.  Det är Biologi test som vi har om ni vill veta. :) Det kommer säkert gå super, det är det att man vill vara säker innan man sätter ner pennan i pappret imorgon. :D
Det här blev ett ganska långt inlägg för att jag inte uppdaterade som jag velat pga alla proven. Vill satsa på bloggen mer men ibland går det inte som man vill eller önskar.


Nu blir det: "You wanna be on Top", om ni förstår vad jag menar,och sedan det ovan!
Vi ses!!! Grattis Nike, återigen!

Outfit of the day!

För en halvtimma sedan kom jag hem från stan där jag var med mamma, vi gick runt på H&M och så... :)
Här är vad jag har på mig idag!



Topp - Zara
Kjol - Åhlens, FRK
Strumpbyxor - MQ
Halsband - Ur&Penn

Ska kanske ta en springtur senare!
Vi ses!!!
 


JEdward - Lipstick!!!! :P

De här killarna är bara så roliga, de borde ha vunnit hela Eurovision. När man hör deras låt vill man bara hoppa upp och ner!!! Hör för er själva här nedan:

Visst är de bra! Vem borde ha vunnit enligt er mening? Kommentera! :)

Ses

Superroligt på Grönan igår!

Hej hej! Tillbaka igen! :)
För det första vill jag gratulera Ghadia, för att hon fyller hela 14år idag! Grattis, my dear friend!!! :)
För det andra vill jag meddela er alla att jag kom på delad tredje plats på Dr. Hans Bergström Essay Competition, alltså den där "Why English"vi skrev i skolan. Fick ett mail från vår rektor, mr.Clark, där han gratulerade mig och sa att både jag och mina föräldrar var bjudna på prisutdelningsceremonin (gud vad långt ord) den 8:de juni i Engelska skolan i Täby! Jag är jätteglad och självklart väldigt stolt över mig själv! :) :P :)

Igår var jag och Ghadia på Grönan och det var första gången jag åkte Insane!!! När vi stod i kön var vi typ jättenervösa, inte minst sagt när vi satt oss i sätena också!!! När vi åkte upp kändes det som om jag låg i en säng och flög upp och ner! Efter ungefär 30 sekunder var åkturen över. Jag kunde inte tro det, hade jag klarat av det som jag var mest rädd för på hela Gröna Lund?! Ja, visade det sig, jag hade det!!!

I nuet sitter jag med en kopp te med kakor och en jordgubbsrem från Grönan, har fortfarande det oranga åkbandet kvar på högra armen... Tror att det blir Top Model eller The Vampire Diaries, vet inte vilken jag ska välja före det andra, hmmmm.........nä, det får bli Top Model först och VD sen!
Mer inlägg kommer senare idag!
See y'all!


PS. Vi satt också i ett rött kugghjul! :)

Skansen härnäst

Hej hej!
Ska fyra av till skolan om bara några minuter, kommer bara ha franska eftersom elevrådet ska till Skansen och vara där hela dan idag! Visst är det skönt?! :)
Jag är klar med min engelska nu, träna på tråkiga hemkunskapsprovet är det som återstår...
Vi ses senare idag med bilder från Skansen!






PS. T-shirt från Gina tricot! :D

Lite yr

Vid halv tio idag kom jag tillbaka från min första löprunda, ever!!! :) Det var ganska kul faktiskt, joggade runt sjön, självklart var det jobbigt också men hälsan och konditionen är värt det. Inga bilder på omgivningen får ni, kunde inte ta bilder direkt när jag joggade... :) Ni får bara bilder på mina kläder, samma som jag har på idrotten, så inte riktigt intressant. :P
Sitter och löser sudoku nu framför datan, ska också titta på "Är du smartare än en femteklassare" på SVTPlay, och sedan efter allt ska jag skriva på min engelska novell. :D Jag vet, jag gör allt roligt först och det jobbiga sen istället för tvärtom, då blir man mer peppad istället tycker jag!







Ses senare!!! <3

Tom dag

Hej hej!
Denna dag har varit ganska lång men tom på händelser. Har velat fortsätta skriva på min engelska uppsats, men det är nåt som hindar mig, ibland går det bara inte att skriva. Istället har jag skrivit ner extra ideer för att göra berättelsen bättre! Var på promenad idag vid sjön, har bestämt mig nu att imorgon ska jag ta en löprunda där. Typ min första löprunda ever!!! Den får inte bli för "hård", kommer kollapsa eller falla ihop annars... :) Så imorgon ska jag vakna typ vid halv nio eller nio och jogga! :) Jag undrar verkligen om jag kommer att gilla och fortsätta med det.
Dagen har jag också spenderat framför datan (ganska) mycket. Har kollat på olika make-up tutorials av en tjej på youtube som heter magicgrl111. Hon gör verkligen jättebra tutorials och ger riktiga tips som hjälper! Kolla in henne, ni kommer inte att bli besvikna! ;)

Denna bikini från H&M gillar jag jättemycket just nu! 50kr per del.

Hittade ingen bild på bikinin utan modellen så ni får faktiskt stå ut med denna för fina kropp! :D

Vi ses!

Favvisar från Monki Magazine nr.04 Summer

Hej hej!
Har inte bloggat på hela dagen eftersom jag var nere i Haninge centrum i biblioteket och shoppade med. Köpte en ny "plånbok" som ser ut som ett vykort och nya svarta fyrkantiga solglasögon, jätteglad!!!
Nu får ni det jag har lovat, mina favoritsaker från Monki Magazine nr.04! :)















Det var allt för idag, tyvärr. Imorgon ska jag och Ghadia till Farsta!
Ha det bra!!! :)


New Monki Magazine has arrived!

Idag fick jag sommarnumret av Monki Magazine, denna nummer handlar om kompisar och vänskap. På omslaget ser ni två ryska modeller, Zhenia och Nastya. Imorgon kommer jag lägga upp mina favorit grejer från tidningen.
Om ni också vill få Monki Magazine hemskickat till er helt gratis, tryck då här! :) Eller kan ni gå in på en Monki butik och ta en, jag tror inte de är ute i butikerna än, de är säkert där om eb vecka eller så, ni får vänta om ni vill ha den! :) :)



Ha en bra kväll!

Små grodorna

Jag ska försöka lära mig "små grodorna" på piano nu, det är inte så lättsom det ser ut, särsiklt inte när man ska spela med båda händerna. Har lärt mig alla stegen i sången, nu ska man bara lära sig att spela i rätt takt också...
Jag vill så gärna börja på piano men vet inte var man kan ta kurser eller hos vem, är det nån som vet någon eller vet var man kan gå på kurs, kan ni snälla kommentera i detta inlägg! :)

Så kul där grodan håller upp "händerna" över huvudet!

Ses!

Fri från isen

Hej hej!
Ja, nu är man fri från den där "Isdraken" som man recenserade på svenskan, den tog upp all energi. Nu kan man pusta ut och ha en dag utan plugg, ska dricka te först (som vanligt) och sedan ska jag kanske scrappa, får se om jag gör det. Vill rensa mitt rum med, orkar inte ha massa tidningar på skrivbordet längre. :)
Efter typ två veckors slappande blev det återigen hemspråk för mig efter skolan, det är ju bra för betyget men man vill så gärna slippa det!
Nu vill jag faktiskt äta upp mitt ballerina-kex(mmm...vad gott!), så vi ses senare! :P


Face t-shirt

Å, vad cool face t-shirt, många färger är också ett stort plus!!! :)

Image 1 of French Connection Face Print T-Shirt
Asos, ca.160kr, http://www.asos.se Gillar shortsen med! :)

God natt allihopa, till och med om ni alla redan sover vid det här laget! :P

Isdraken

Dålig uppdatering pga. att jag har mått dåligt i helgen plus så har internet inte fungerat igår, så typiskt precis när man ska blogga eller arbeta!
Sitter just nu med Isdraken recensionen och gör klart den, har inte mycket kvar och vill inte skriva för mycket heller. Nu har jag skrivit mer än en halvsida i alla fall... :)
Förr var jag medlem på spelsajten http://www.king.com, nu har de tagit bort min account för att jag inte har varit inne på sidan i mer än ett halvår. Mna ska samla juveler där, man får de om man typ vinner spel eller nåt, jag hade jättemånga, och om jag nu vill registrera om mig hamnar jag nere på noll igen!!! Det finns faktiskt inte så dåliga spel där.
När jag är klar med Isdraken får jag belöna mig själv med ett avsnitt av Gossip Girl! :) Längtar.... Ja, men nu får jag faktiskt fortsätta jobba!

Vi ses!


RSS 2.0