Lite skodesign

Har provat och designa en sko på Nelly.com, var ganska kul faktiskt! :)
Dem har en tävling i deras webbshop, man kan designa en sko, andra kan rösta på ditt bidrag, om du hamnar bland dem topp-tio så har du chans att vinna priser, den största av allt, att din sko kommer säljas på nelly.com!!!
Här är mina bidrag, ni får gärna rösta!
Pröva att göra det själva, det kanske blir ni som vinner det stora priset!!! :)
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


First day...

Idag var det början på ett nytt skolår. Nu går jag i 7:an!!!! :)
Vi har fått ganska bra lärare, kan inte säga direkt om dem är bra eller inte, man måste ju lära känna dem först. Nu sitter jag här med vårt schema framför mig och ska planera när jag ska ta tunnelbanan för det här året.
Imorgon ska vi ha "Clash of the classes", det är en tävling mellan klasserna, den bästa klassen i årsgruppen får tävla mot lärarna.
Efter skolan så åkte jag och mamma till Haninge centrum för att lämna några böcker som jag hade lånat i biblioteket där. Passade även på att gå in på H&M och Kappahl, i H&M så hittade jag två jättebra plagg och i Kappahl så hittade jag äntligen dem perfekta svarta shortsen som jag har letat efter jättelänge! :) Kan tyvärr inte lägga upp bilder på plaggen nu, ni får se dem  mig istället lite senare i höst.
Här får ni en fin blus i militärfärgat från H&M, jättefin färg till hösten, speciellt på jackor.

Blus, H&M, 199 kr.

Ha en trevlig kväll!

Last day...

Hej hej!
Vet att jag inte har bloggat på länge, jag tycker att det är mer roligare att blogga när skolan börjar igen.
Igad är det som sagt sista dagen av sommarlovet och imorgon kl.10 så går jag i SJUAN!!! :):):):):) Är jätteglad för det!
Idag har jag varit på Världens Längsta Bokbord i stan på Drottninggatan. Jag och pappa gick där i hela fem timmar, mina ben dog. Till slut så hittade jag dem böckerna som jag behövde och vi åkte äntligen hem.
Nu ska jag bara vila och göra mig redo for the first day of school.
Jag har inte bestämt det än, men det kommer förmodligen bli lite mer modetips från mig här i bloggen. Inte sånt som "inne" och "ute", gillar inte de orden så mycket. Det kommer bli mer "höstens mode" och vad som är aktuellt just nu. Jag kommer ta några tips från ELLE, dem som jag tycker passar in, det kommer vara till stor hjälp för mig. Så håll utkik efter mer mode och "Dagens outfit", så ses vi (eller inte) i skolan imorgon! :)
Ha en bra sista dag på sommarlovet, alla ni som går på IESE!
//Marta 

RSS 2.0