Volume Million Lashes

Idag har jag fått det som jag har väntat ganska länge med posten.
Nämligen Loreals nya mascara Volume Million Lashes. Det är inte så att jag har köpt den på en internetbutik eller så, nej, nej, historien är lite annorlunda.
Jag var i Gamla stan med min morbror och min kusin och vi skulle åka hem med tunnelbanan. När tunnelbanan kom så såg jag att en vagn var helt påklistrad med reklam från Loreal om deras nya mascara med Eva Longoria. Jag gillar såna (intressanta) vagnar och jag nästan sprang fram till den och vänatde på att dörrarna skulle öppnas.
Inuti var den fylld av reklam med bara mascaran och Eva Longoria på framsidan. Jag såg mig omkring lite grann och såg en reklamposter där det inte var någon bild på mascaran utan vanlig text. Jag läste förstås informationen, där stod det att om du hittar "guldsäten" i tunnelbanevagnen så ska du sätta dig på dom och be någon att ta en bild på dig sittandes på sätena, sedan ska du mms:a bilden till Loreal till ett visst nummer och då har du chans att få Volume Million Lashes mascaran skickad till dig! Jag sa det genast till min morbror men han trodde mig inte så jag gick fram i vagnen för att leta efter "guldsäten" och vet ni vad, jag hittade dem faktiskt! :)
Min kusin följde efter mig för att se var jag var och jag bad honom att ta en bild på mig. Jag mms:ade bilden, efter det fick jag ett svar, det stod att jag bara skulle skriva min adress så skulle jag snart få mascaran med posten. Självklart så gjorde jag det och nu sitter jag här lycklig över min nya mascara som jag fick helt gratis bara genom att skicka ett mms (och hitta "guldsäten" förstås). Jag behövde ändå byta ut min gamla mascara eftersom bäst föret har gått ut.
Här kommer en bild på min nya mascara:Ha det bra!
//Marta 

Back from Göteborg

Sorry för (jätte) dålig uppdatering.
Min kusin har varit på besök i tio dagar och så har jag varit i Göteborg dem senaste fyra dagarna så jag har inte hunnit blogga nånting.
Det var jättekul i Göteborg, mest Universeum och Liseberg. Åkte Balder, blev skräckslagen när den höll på att åka ner, jag trodde att jag skulle flyga iväg!!! Jag åkte också dem två vattenattraktionerna, Flume ride och Kållerado. Jag tror jag blev mest blöt i Kållerado av dem där duscharna som sprutade åt mitt håll hela tiden, fast Flume ride var nog läskigast tror jag, inte läskigare än Balder.
Bilder kommer snart, hoppas jag! :)
Ha det bra!
//Marta

RSS 2.0